Velkommen til Momster ToDo.

Momster ToDo tilbyder dig og din familie rejseguides og anmeldelser til fantastiske destinationer for børnefamilier. 

Har du lige været på en ferie, som du gerne vil dele med en masse andre børnefamilier, så tøv endelig ikke med at sende os en mail på info@momster.dk.

Alle indlæg er lavet af børnefamilier.

Du kan også indsende dit indlæg til os på info@momster.dk, hvis du vil være med til at inspirere børnefamilier.

HVORDAN ET REJSEINDLÆG FUNGERER
Tre familier udvælges ud fra vores selektionsprocesser, hvor relevans er altafgørende. De tre familier modtager testproduktet og har typisk 2 uger til at teste. Derefter udarbejder de alle en grundig anmeldelse ud fra de tre punkter: Funktion, Kvalitet og Pris. Alle tre anmeldelser udgives samlet i et indlæg med links til både testproduktet og brandet samt direkte link til, hvor produktet købes. Kontakt momsterteamet for pris på en test og nærmere detaljer for en momstertest.

Så længe du har en Instagramprofil kan du teste. Har du også en blog forøges dine chancer. Dine følgertal og læsertal er ikke det vigtigste – det vigtigste er, at dine sociale medier har en god og stabil engagement. 

Derfor kan du med dine 500 instagramfølgere have større chance for at få et job end én der har 5000 følgere, hvis du har en høj performance på din profil.

Når du opretter en profil på Momsterjob vil en algoritme måle din performance på dine platforme. Det er ud fra den rating, du udvælges til jobs.

Vi vælger altid mellem 3-20 familier til at teste. Tre af jer skal udarbejde en anmeldelse, der udgives herinde på Momster Test.

Så har du en skøn familie, der vil prøve en masse lækre ting, så opret din profil gratis i dag på Momsterjob.dk. Vi glæder os til at se dig derinde.