Velkommen til Momster ToDo.

WHAT TO DO??

Yes, det spørgsmål stiller alle børnefamilier sig selv hver eneste weekend!

Men vi er her. For her på Momster ToDo tilbyder vi dig og din familieguides og anmeldelser til fantastiske oplevelser og aktiviteter for hele familien. 

Vil du også skrive?

Alle indlæg på denne blog er lavet af ganske almindelige mødre, der har oplevet et eller andet, som de skriver om enten på deres blog eller sociale medier som Instagram.

Vores standardproces er, at vi udgiver en lille bid af et helt indlæg med et enkelt billede. Vi linker naturligvis til ophavspersonen, så man kan hoppe derind og læse hele indlægget. Vores indlæg fungerer derfor som en teaser til selve indlægget, så man kan læse hele indlægget, hvis man er interesseret.

Når der står “Rejseguide” i overskriften er det fordi, skribenten har skrevet indlægget specifikt til MomsterToDo.

Hvis du vil lave en rejseguide til os, skal du huske følgende punkter:

  • Transport: Hvordan man kommer derhen
  • Overnatning: Muligheder for at sove der, pris etc
  • Mad: Hvad kan man spise, drikke og restaurant- samt snackmuligheder. For både børn og voksne.
  • Seværdigheder: Hvilke ting gjorde mest indtryk på Jeres familie?

Har du og din familie selv lige fået en på opleveren, som du gerne vil dele med andre, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@momster.dk. Vi linker naturligvis til din blog/sociale medier.

For testfamilier

Engang imellem søger vi specifikt en testfamilie eller to til at teste og anmelde en specifik oplevelse.

Ønsker du at teste oplevelser for Momster, så kan du oprette en profil på momsterjob.dk, hvor vi løbende lægger jobs op, som vi søger familier til.

For virksomheder

Ønsker du at få testet/anmeldt en oplevelse, destination eller aktivitet, så kan vi kontaktes på info@momster.dk, hvor vi sammensætter forskellige familier til at besøge Jer.